Hodnocení obchodu

4,6 464 hodnocení
5
406x
4
6x
3
6x
2
2x
1
44x
Nevyplňujte toto pole:
O Avatar autora Ondra | 24.2.2024
Objednáno před dvěma měsíci čekám, volám, píšu a odpověď žádná. Nemám ani žárovky ani peníze...normální zloději
V Avatar autora Václav | 14.2.2024
Normální zloději, podvodníci - katastrofa. Ale mají to pěkně naplánované. Zašlete objednávku - přijde potvrzení, všechno se zdá býti OK. Za pár dní přijde "roztomile" psaný mail, že se vloudila chybička a dojde posunu data odeslání. "OK, říkám si - na zboží nijak extra nespěchám," ... Týden ticho po pěšině - volám tedy, abych si ověřil, co se děje s mou objednávkou a hlavně již zaplaceným zbožím. Po 8 neúspěšných voláních jsem se dovolal - paní zkontrolovala objednávku na základě čísla a řekla, že se omlouvá a objednávka bude zaslána nejpozději do tří dnů. Byla to středa. "Dobrá tedy - nejpozději v pondělí to zasílají." Jenomže následující týden ve středu jsem si vzpomněl, že stále nic. Volám, píšu maily, volám, píšu maily ... NIC. ZHOLA NIC! Bez reakce, bez odpovědi, telefony NEZVEDAJÍ. Jdu na jejich stránky, zda tam mají nějaký formulář na odstoupení od smlouvy - mají, ale mohu reklamovat zboží, které mi došlo a to pouze ve lhůtě 14 dní od objednání. Takže paráda. Majitel obchodu je Ahmed Sammi - což je nutno ale dohledat. Podáno oznámení na Českou Obchodní Inspekci.
V Avatar autora Vendula | 22.1.2024
Jedním slovem katastrofa, žárovky uvedené skladem, měsíc a stále nic. Paní na infolince ,ulhana... Už je váš balíček zabaleny,je to dalších 14 dní a balíček stále nikdy. Nikdy víc, snad vrátí alespoň peníze.
L Avatar autora Libor | 12.12.2023
Jsem spokojen se zbožím co jsem si objednal. Komunikace s obchodem je výborná. I přes moji chybu v objednávce tento obchod řešil můj problém.
V Avatar autora Vladimír | 8.12.2023
Nekupujte hlavně nic neplatit do předu jsou to ŠMEJDI kteří patří za mříže už nikdy více.
T Avatar autora Tomáš | 23.11.2023
Objednáno zboží skladem s doručením do výdejny, po týdnu jsem se zeptal na stav, nicméně bez odpovědi. Na zákaznickém telefonním čísle to nikdy nikdo nezvedl. Po zaslání odstoupení od smlouvy volal pan jednatel, že se omlouvá, a že do týdne zboží dorazí i s pozorností navíc. Překvapivě však dohoda dodržena nebyla, zaslal jsem tedy odstoupení od smlouvy znovu. Přišel dobropis, ale peníze nikde. Musel jsem několikrát urgovat a stupňovat své úsilí, než mi po celkem měsíci po odstoupení od smlouvy přišly zpět peníze. Bohužel nejde dát menší hodnocení než 1 hvězda. Tady možná pouze za to, že peníze nakonec přeci jen přišly a nemuselo to skončit až trestním oznámením.
LH Avatar autora Lucie Horvath | 23.10.2023
Děkujeme za rychlé dodání. Doporučuji!
MG Avatar autora Martin Gál | 15.10.2023
Přišlo jiné zboží
L Avatar autora Lukáš | 5.10.2023
Žárovky jsou super ale jednání a přístup je neskutečný. víc jak čtyři měsíce čekám na zaplacení zboží, zboží nikde, telefon neberou A když už ho zvednou, tak jen výmluvy, výmluvy a plané sliby. Řekl jsem že chci vrátit peníze a 14 dní se zase nic neděje. Utratil jsem u nich víc jak 100 000 a dohodil další zákazníky, ale tohle je jednání si nezaslouží ani člověk co si koupí jen blbý parkovačky. Mrzí mě jejich přístup protože se zbožím jsem spokojený.
PN Avatar autora Pavel Novák | 2.10.2023
Už je to 14 dni a nic nepřišlo , nikdy nakupovat nebudu autavestylu.cz
JS Avatar autora Jan Soukup | 2.10.2023
Zboží rozděleno do dvou balíčku a zbytečně platit Ppl na víc
D Avatar autora Dája | 23.9.2023
Dodáno úplně jiné zboží než jsem objednala. Prodávají věci co ani nemaj
TP Avatar autora Tomáš Pavliček | 15.9.2023
Chtěl jsem vyměnit žárovky ve svém autě za LED žárovky. Ze začátku komunikace v pořádku. Zaslal jsem typ auta a počkal na nabídku. Na celé auta by to bylo zhruba 4 až 5 tisíc. Zvolil jsem tedy jen přední světlomety a vzal si i náhradní sadu. První věc co byla a mě docela překvapila. Za tři dny přijela přepravní společnost se zásilkou aniž bych dostal od společnosti nějaké avízo, že to posílají. Dokonce i řidič byl překvapen, že o tom vůbec nevím a já že jsem byl vůbec doma. Bohužel po výměně za led žárovky, světlomety nefungují jak by měly (svítí neustále dálková světla). Psal jsem tomu pánovi, že to nějak neklaplo a kde by mohl být problém. Na odpověď čekám už týden a nic se neděje. Pro mě to znamená, že se hlavně udal tovar a zákazník ať si políbí pr... A jak psal pan. Šulc v příspěvku už nikdy více. Takových společností ještě více a budeme spokojeni.
Avatar autora Michal Šulc | 6.9.2023
Jednu hvězdičku dávám snad jen za ochotu kdy mi bylo nabídnuto jiné zboží. Ledky do zpátečky rušili couvací kameru, i přes to že mi bylo 5x slovně zaručeno, že jejich ledky tohle nezpůsobují. Přišly první ledky a couvací kamera byla nepoužitelná. Do téhle doby vše super, nabídnutá alternativa. První zbytečnost bylo to, že díky slabé komunikaci jsem zbytečně platil dobírku. Po odzkoušení druhé ledky, která byla o něco lepší, ale stejně k silnému rušení docházelo, jsme se dohodli na vrácení obou led. Vrácení přes zásilkovnu zdarma, super. A pak začalo peklo. Nikdo mi nedal vědět o tom že zboží dorazilo (krom zásilkovny, ale ze strany této firmy nic). Po týdnu mi až na dotaz bylo zodpovězeno že balíček dorazil. Po dalším týdnu mi byl zaslán dotaz, zda jsem vracel oboje ledky. Máme tu další týden, a další můj dotaz jak to vypadá. Bylo mi odepsáno že za cca týden mi budou peníze vráceny. Další týden jsem poslal dotaz kde peníze tedy jsou. Odpověď žádná. Další týden už jsem zaslal další dotaz, a opět stejná odpověď, příští týden. Až teprve po tom, co jsem napsal že pokud ne, budu to řešit jinde (ČOI), tak byl případ v pondělí uzavřen, a dnes mi peníze došly na účet. Tady máte mojí zkušenost. Už nikdy víc.
KM Avatar autora Kraus Marek | 15.8.2023
Rychlé dodání a kvalitní zboží.
J Avatar autora Jan | 12.8.2023
Zboží objednané a dodané .. myslím super ..
T Avatar autora Tomáš | 11.8.2023
Více jak měsíc objednáno, zaplaceno, žárovky stále nemám. Komunikace žádná, telefon nezvedají a když už ho zvednou tak jen výmluvy a že prý už posílají, po dalších 14ti dnech, zas bez komunikace. Počkám týden a obrátím se na ČOI a PČR
P Avatar autora Pavel | 25.7.2023
Dodání do 2 dnů, vše funguje ke spokojenosti, světla nesplňují.
JP Avatar autora Jan Punčochář | 24.7.2023
Přeprodávat výrobky z čínskou kvalitou za evropské peníze je dobrý business plán, ale pro zákazníka nic moc. Velmi nedoporučuji tento obchod. Nakoupil jsem zde spoustu žárovek a po dvou letech začínají všechny postupně odcházet, i přes "GARANTOVANOU" výdrž 60 000 hodin (což je více než 6 let nonstop svícení). Raději koupím to samé na alli za desetinu ceny.
AS Avatar autora Autavestylu ani ve snu | 7.7.2023
Nekupovat,neobjednavat!!! Po týdnu píšu kde mám zboží a odpověď je na jaký model to vlastně chci,ano ihned odesíláme, demence,po dalších třech dnech to vzdávám a z principu jim na to seru

Naše světla

Zobrazit vše

Máš nějaký náš produkt? Označ @autavestylu na Instagramu